FAQ

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen hebben wij even voor jou op een rijtje gezet.
Dan hoef je ze zelf niet meer te stellen of te bedenken. Makkelijk toch?

Company Golf Club Algemeen

Company Golf Club is er voor golfende beslissers. Op zoek naar kennis, een klankbord, ontspanning, gezondheid,
gezelligheid, sportiviteit én business. Die golf gebruiken als een manier om hun netwerk uit te breiden. En dat graag doen op de mooiste en leukste banen van Nederland. Op dagen en tijden die passen in hun schema en werk-privé balans.

Company Golf Club is in 2013 opgericht door Ferry van Dongen. Door zijn jarenlange ervaring als golfbaan manager op verschillende banen in Nederland, kent hij de golfwereld als geen ander. Zijn missie is om zakelijke beslissers te verbinden via golf. Samen met zijn team laat Ferry zijn members dan ook ‘Groeien door Golf’.

Ja, Company Golf Club is de grootste golf businessclub van Nederland. Daardoor kunnen onze members hun netwerk snel en op een natuurlijke en kwalitatieve manier laten groeien.

Onze members zijn het belangrijkste onderdeel van onze club. Zij vertegenwoordigen ruim 400 (!) bedrijven uit diverse branches. En
de members zijn allemaal ‘zakelijke beslissers’. Net als jij waarschijnlijk. En zij  hebben allemaal hetzelfde doel:
Zichzelf en hun business laten groeien.

Company Golf Club Membership

Je kunt eenvoudig lid worden door je aan te melden via de website. Als je eerst nog wat meer informatie wilt ontvangen kun je jouw uitnodiging downloaden via deze pagina. Je ontvangt dan gedurende enkele dagen e-mail berichten met informatie en inspiratie. Wil je je direct aanmelden, dan kan dat via deze pagina

Ons populairste membership is het ‘Grow Membership‘. Hiermee ontvang je uitnodigingen voor al onze events. Je betaalt vervolgens alleen voor de events waar je je voor aanmeldt via de app. 

Kies je voor ons ‘Connect Membership‘ dan ontvang je uitnodigingen voor de events van onze Partnerclubs (> 10 clubs in Nederland). Bovendien krijg je via ‘Connect’ toegang tot onze Businessclub en geniet je van tal van (golf)voordelen!

Toegang tot een breed scala aan golfbanen:
Company Golf Club biedt je de kans om te spelen op verschillende golfbanen in Nederland, van bekende championship courses tot ‘hidden gems’, de verscholen golfpareltjes.

Lage membership fee
Onze jaarlijkse fee houden we bewust laag. Daarnaast betaal je alleen voor de events waarvoor je je aanmeldt. 

Focus op netwerken:
Tijdens onze events kun je op een natuurlijke manier nieuwe connecties maken.

Autonomie:
Ondernemers beslissen graag zelf op welke dag en op welke baan ze golfen. En hoeveel holes ze spelen. Bij Company Golf Club hebben zij die keus.

Zakelijke beslissers houden van comfort. Ons Comfort Pakket voorziet daarin doordat je slechts één factuur ontvangt voor je membership plus 4 events. Doordat je voorrang krijgt op inschrijving voor onze ‘Special Events’. En doordat je je dus gemakkelijk en snel kunt aanmelden voor de events van jouw keuze.

Het Comfort Pakket bestaat uit het Grow Membership plus 4 events. Dit zijn twee ‘Regio Events’ en twee ‘Special Events’ naar keuze. Al onze events zijn inclusief drankjes en diner. Ook is ‘Priority’ inclusief in dit pakket. Hiermee krijg je voorrang op inschrijving voor onze ‘Special Events’, zodat je altijd de eerste keus hebt om je aan te melden voor deze exclusieve events. 

Ja, voor een aantal events bieden we niet-leden de kans om deel te nemen tegen een aangepast tarief. Wanneer je na afloop besluit een membership af te sluiten, dan ontvang je de toeslag op de eventprijs als korting op je membership.

Bundeling is de grootste en meest gebruiksvriendelijke netwerk app van Nederland. Via de speciale Company Golf Club app powered by Bundeling kun jij gemakkelijk connecties maken, je aanmelden voor events en de beste aanbiedingen en acties ontvangen. Je download onze app via jouw app store en logt in met de gegevens die je van ons ontvangt bij je aanmelding.

Ja. Deze kosten kunnen bijdragen aan een goede bedrijfsvoering waardoor deze kosten – onder voorwaarden – aangemerkt kunnen worden als zakelijke uitgaven. Als gevolg hiervan kun je het lidmaatschap van Company Golf Club in beginsel op je winst in mindering brengen. Lees hier meer over fiscale aftrekbaarheid kosten golf businessclub.

Company Golf Club Events

Aanmelden voor events gaat het gemakkelijkste via de Company Golf Club app. Door een simpele klik schrijf je jezelf in. Je kunt per event zien welke leden zich (ook) al hebben aangemeld. De app is exclusief voor leden van Company Golf Club.

De kosten voor deelname verschillen per event en zijn afhankelijk van een aantal variabelen:

– De baan (banen rekenen verschillende greenfees)
– De verzorging (diner en/of lunch bijvoorbeeld)
– Het aantal holes (9 of 18)

De prijs die staat vermeld in de app is altijd inclusief greenfee, vermeldde verzorging, drankjes en organisatie. 

We onderscheiden verschillende soorten events. Dat maakt het voor jou makkelijker om onderscheid te maken. En om een keus te maken welk soort event het beste bij jou past op een bepaalde dag of periode. Dit zijn de events waaruit je kunt kiezen:

Regio Events
Je speelt op de leukste en gezelligste golfbanen in verschillende regio’s in heel Nederland. En je kunt ook nog kiezen of je liever 9 of 18 holes speelt. Handig, efficiënt en erg gezellig!

Special Events
Altijd al (nog) eens op De Kennemer willen spelen? Of De Pan? De Eindhovensche misschien? Ook minder bekende parels, we spelen ze tijdens onze Special Events. Snel aanmelden is een must, ze zijn populair!

Partnerclub Events
Heb je altijd al eens willen meespelen met een Businessclub bij jou in de buurt? Of juist ergens anders? Het kan allemaal tijdens onze Partnerclub Events. Onze Partner Businessclubs ontvangen je graag!

Voor een volledig overzicht check onze Events pagina.

Voor onze Partnerclub- en regio-evenementen kun je kosteloos annuleren tot 168 uur (7 dagen) voor het evenement. Annuleer je binnen deze termijn (< 7 dagen), dan brengen we de event-kosten in rekening.Voor onze ‘Special Events’ gelden aangepaste voorwaarden, in verband met vooruitbetaling die ons wordt gesteld vanuit de banen waar we deze events organiseren. De volledige voorwaarden kun je raadplegen bij je aanmelding voor een event.

Met Priority kun je je met voorrang inschrijven voor Special Events. Dat zijn onze meest exclusieve events op de top 20 banen van Nederland. Twee dagen vóór publicatie van geselecteerde ‘Special Events’ kun je je als Priority Member al aanmelden. De kosten voor Priority bedragen 97 euro per jaar.

Tijdens onze events hoef je je nergens druk om te maken; wij regelen alles. Je bepaalt zelf naar welke events je gaat en waar je voor betaalt (het zogenaamde ‘snackbarmodel’). Kom je niet, dan betaal je ook niet. Je mag je zo vaak inschrijven als je wilt. En je kunt ook altijd iemand extra aanmelden, ook als die (nog) geen member is. Zo kun je gemakkelijk een klant of relatie uitnodigen voor een geheel verzorgde golfdag. In de app kun je zien hoe laat de dag begint en hoe de dag er verder uitziet qua invulling en schema.

Company Golf Club Overige

Nee, we zijn er voor alle golfers. Je dient uiteraard wel een golfhandicap te hebben en op de hoogte te zijn van de regels. Maar we zijn er in de eerste plaats om te netwerken en te ontspannen. De sportieve prestaties komen op het tweede plan, hoewel elk event wel beschikt over verschillende wedstrijdelementen. Op een klein aantal banen waar we spelen geldt een ‘speelvaardigheidsniveau’ (hcp 24).

In maart 2024 zijn Company Golf Club en Joris Golf Business Events een samenwerking aangegaan. Lees er meer over in dit nieuwsbericht

Sinds 2024 hebben verschillende bedrijven en merken zich verbonden aan Company Golf Club als ‘Partner van Zakelijke Golfers’. Zij zijn zichtbaar tijdens events, in de app en in onze nieuwsbrieven en bieden onze members interessante voordelen! Interesse om ook ‘Partner van Zakelijke Golfers’ te worden? Neem contact met ons op!

De Crypto Golf Tour is een aparte serie events die we organiseren voor golfliefhebbers die geïnteresseerd zijn in Bitcoin en crypto. Deze events vinden plaats op exclusieve banen en bestaan uit verschillende presentaties van onze partners, lunch, 18 holes en netwerkdiner. Deelnemers kunnen hun kennis én netwerk in de Bitcoin- en crypto omgeving uitbreiden. Meer informatie vind je op www.cryptogolftour.nl 

Members van Company Golf Club ontvangen uitnodigingen voor de events van de Crypto Golf Tour en kunnen zich daar dus voor inschrijven. Als je je apart aanmeld voor de Crypto Golf Tour (gratis), ontvang je de uitnodigingen met voorrang, zodat je je met voorrang kunt inschrijven.