De inhoud van je Comfort Membership:

Je betaalt geen ‘entrance fee’, obligatie- of andere verborgen kosten.

Lidmaatschap van een Businessclub omvat vaak een aantal events waar je vooraf voor betaalt. Dat heeft nadelen (soms kun je niet, maar betaal je wel).  Maar ook voordelen. Je weet waar je aan toe bent, je ontvangt maar één factuur en het is een stok achter de deur om zakelijk te gaan golfen. Het Comfort Membership biedt je deze voordelen, zonder de nadelen van een jaarlidmaatschap met (te) veel events. Natuurlijk ben je vrij om ook op meer events in te schrijven dan alleen de vier die al in je pakket zitten.

Je ontvangt als lid voor elk event van één van onze events of Partnerclub events een uitnodiging. Als je deel wilt nemen aan een event, ontvang je een factuur achteraf per deelname. Het bedrag is afhankelijk van het aantal holes en de verzorging die je kiest. 

Als lid ben je direct onderdeel van de grootste golf businessclub van Nederland. In onze eigen app kun je je aanmelden voor events en ontmoet je andere zakelijke beslissers.

Alle meer dan 400 leden ontmoeten elkaar in onze eigen community app (Bundeling). Met alle leden kun je direct netwerken, contacten leggen en afspraken maken.

Als member van Company Golf Club ontvang je korting van bedrijven. Zoals 10% korting van het toonaangevende golfschoenenmerk Duca del Cosma.

In je Comfort Membership zijn twee deelnames aan ‘Regio Events’ inbegrepen. Als je je aanmeldt voor de eerste twee events in een jaar, ontvang je daarvoor dus geen aanvullende factuur.

In je Comfort Membership zijn twee deelnames aan ‘Special Events’ inbegrepen. Als je je aanmeldt voor de eerste twee events in een jaar, ontvang je daarvoor dus geen aanvullende factuur.

Met ‘Priority’ ontvang je onze uitnodigingen voor ‘Special Events’ twee dagen voordat we deze open zetten voor alle leden. Je hoeft je dus niet te haasten met inschrijven en hebt altijd de eerste keus om je in te schrijven voor onze events op de mooiste en meest exclusieve banen van Nederland. 

Jij bent een beslisser, dus als ons aanbod jou past, dan kun je je direct aanmelden en maak jij ook deel uit van het grootste en snelst groeiende zakelijke golfnetwerk van Nederland.

In c.a. 20 minuten vertellen we je alles over het membership en beantwoorden we al je vragen.

Sluit je Comfort Membership af en krijg direct toegang tot de communnity en alle events.