De inhoud van je Grow Membership:

Je betaalt geen ‘entrance fee’, obligatie- of andere verborgen kosten.

Businessclubs kennen vaak een hoge drempel om lid te worden, omdat je meteen een aantal events moet afnemen. Wij kiezen ervoor om met een vaste lage fee te werken om lid te zijn. Daarna ontvang je uitnodigingen voor al onze events.

Je ontvangt als lid voor elk event van één van onze Partnerclubs een uitnodiging. Als je deel wilt nemen aan een event, ontvang je een factuur achteraf per deelname. Het bedrag is afhankelijk van het aantal holes en de verzorging die je kiest. 

Je ontvangt als lid voor elk event dat we organiseren een uitnodiging. Als je deel wilt nemen aan een event, ontvang je een factuur achteraf per deelname. Het bedrag is afhankelijk van het aantal holes en de verzorging die je kiest. Diner is altijd inbegrepen.

Als lid ben je direct onderdeel van de grootste golf businessclub van Nederland. In onze eigen app kun je je aanmelden voor events en ontmoet je andere zakelijke beslissers.

Alle meer dan 400 leden ontmoeten elkaar in onze eigen community app (Bundeling). Met alle leden kun je direct netwerken, contacten leggen en afspraken maken.

Als member van Company Golf Club ontvang je korting van bedrijven. Zoals 10% korting van het toonaangevende golfschoenenmerk Duca del Cosma.

Jij bent een beslisser, dus als ons aanbod jou past, dan kun je je direct aanmelden en maak jij ook deel uit van het grootste en snelst groeiende zakelijke golfnetwerk van Nederland.

In c.a. 20 minuten vertellen we je alles over het membership en beantwoorden we al je vragen.

Sluit je Grow Membership af en krijg direct toegang tot de communnity en alle events.