Partner van Zakelijke Golfers

Partner van Zakelijke golfers

Onze ACE & Business Partners zijn er voor de zakelijke golfer. Zij bieden comfort, kwaliteit en voordeel voor de veeleisende zakelijke beslisser. Leer ze hieronder kennen en kijk wat zij voor jou kunnen betekenen!

 KVK: 57323

Amdax

Amdax is er voor de serieuze cryptobelegger. Zij zijn de vertrouwde brug tussen de traditionele financiële wereld en die van crypto. 

Een vertrouwde partner in de cryptowereld

Bij Amdax begrijpen ze dat beleggen in de innovatieve, snel bewegende cryptomarkt spannend kan zijn. Persoonlijke begeleiding is de standaard. Ze hanteren een persoonlijke aanpak waarin vertrouwen voorop staat. Klanten kunnen hen altijd bellen of langskomen op kantoor om te sparren.

Beleggen in crypto bij Amdax 

Amdax bedient zowel particuliere als zakelijke beleggers. Wanneer je als particulier of met een zakelijke holding wilt beleggen in crypto bieden zij twee categorieën: zelf beleggen of vermogensbeheer. Binnen deze twee categorieën bieden ze een breed scala aan diensten:  

Zelf beleggen 

  • Crypto bewaren
  • Staking
  • Handelen
  • Private sales 
  • Kinderrekening

Vermogensbeheer 

  • Discretionair vermogensbeheer
  • Algoritmisch beleggen

 

Meer leren over bitcoin en crypto? 

Wil je op een toegankelijke manier kennismaken met het cryptodomein? In de podcastserie Een Nieuwe Koers begeleiden de experts van Amdax zowel de beginnende als gevorderde belegger in drie formats door de wereld van crypto. Het gesprek met crypto-expert Bert Slagter is een fijne eerste aflevering om kennis te maken met bitcoin. Meer informatie en kennisdeling vind je in de Academy.  

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan dan gerust een gesprek in met een van onze relatiemanagers of open direct een account.  

TUI

TUI is ook ‘Partner van Zakelijke Golfers’ en biedt altijd voordeel voor members van Company Golfclub!

  • Geen boekingskosten op alle golfreizen (normaal 40 euro per boeking)
  • Gratis golftas mee bij elke vliegreis met TUIfly! (normaal 80 euro per golftas)


Bij TUI Sports stel je eenvoudig online je golfreis samen. Bepaal zelf op welke dag, baan en tijd je wilt spelen.

Naast je ruimbagage is het mogelijk een golftas met daarin een set clubs en een paar schoenen mee te nemen. Om extra goed voor de dag te komen vind je alle nuttige informatie over de golfbanen in onze factsheets. 

Je golfreis bij TUI Sports is altijd inclusief vlucht, greenfees, verblijf en huurauto of transfer.

Business Partners:

Golfshops Online

GolfshopsOnline biedt de veeleisende golfer alles wat ie nodig heeft. Van perfecte service in één van de aangesloten golfshops tot PGA Pro fitting sessies. En van handige abonnementen (op ballen en handschoenen) tot een ruim assortiment aan accessoires. Ga shoppen bij GolfshopsOnline en bespaar direct op elke bestelling.

Kinsmen Collective

Een design gedreven productie bedrijf gespecialiseerd in illustratie, animatie, concept, video en fotografie.

Kinsmen is een collectief van ontwerpers, artiesten en content makers met verstand van marketing. We werken graag met klanten die net als wij grote ideeën hebben en hard werken om dromen waar te maken. Complexe concepten maken we toegankelijk, onderhoudend, overtuigend en van de best mogelijke kwaliteit. In vele vormen, voor uiteenlopende momenten en veranderende kanalen.

Kinsmen is verantwoordelijk voor alle social media en app animaties van Company Golf Club! Ook zo’n toffe uitstraling voor jouw organisatie? Check Kinsmen.tv