Samenwerking Joris Golf Business Events en Company Golf Club

Company Golf Club en JORIS Golf Business Events bundelen hun krachten om de zakelijke golfervaring voor leden van beide businessclubs te verbeteren.

Met deze intensieve samenwerking willen beide netwerken zakelijke golfers nog meer mogelijkheden bieden om hun netwerk uit te breiden op exclusieve golfbanen. Door de samenvoeging van Company Golf Club, met meer dan 400 leden, en JORIS Golf, met ongeveer 75 leden, versterken ze hun positie als leidende zakelijke golfnetwerken in Nederland.

De oprichters, Joris van der Plas van JORIS Golf Business Events en Ferry van Dongen van Company Golf Club, delen dezelfde missie: het verbinden van ondernemers en zakelijke beslissers door middel van golf. Met respectievelijk 8 en 11 jaar ervaring brengen ze klanten samen tijdens golfevenementen in binnen- en buitenland, wat leidt tot waardevolle connecties en kennisoverdracht.

De samenwerking biedt leden van Joris Golf meer keuze in deelname aan diverse evenementen. JORIS Golf organiseert kleinschalige golfdagen op exclusieve banen, terwijl Company Golf Club een breed scala aan evenementen aanbiedt, variërend van 12 tot 40 deelnemers. Door samen te werken streven ze ernaar om aan de verschillende behoeften en voorkeuren van ondernemers te voldoen.

Beide netwerken hanteren een flexibel betalingsmodel waarbij leden een vaste jaarlijkse bijdrage betalen en alleen voor deelname aan specifieke evenementen extra kosten maken. Dit biedt leden de vrijheid om te kiezen welke evenementen voor hen het meest relevant zijn.

Daarnaast bieden Company Golf Club en JORIS Golf Business Events sponsorpartnerschappen aan onder de noemer ‘Partner van Zakelijke Golfers’. Deze partners krijgen de mogelijkheid om zich te profileren via evenementen, websites, nieuwsbrieven en apps, met als voorwaarde dat hun aanbod waarde toevoegt voor de leden van Joris Golf.

Door deze samenwerking staan de belangen van de zakelijke golfer centraal in alle beslissingen van beide netwerken.

 

Member worden van Company Golf Club?

Als lid van Joris Golf Business Events kun je tegen een gereduceerd tarief lid worden van Company Golf Club waardoor je voor nog eens 50 extra golfevents kunt inschrijven