Ben jij een early bird (wat golf betreft)?

Zakelijke golfers profiteren van samenwerking

Had jij vanochtend het liefst in alle vroegte op de golfbaan gestaan?

Of wil je dat straks doen, als de temperatuur daar wat meer aanleiding toe geeft? Dan heb ik goed nieuws voor je!

The Early Bird gets the Worm

Samen met onze Businesspartner Z-Kracht organiseren we dit jaar speciaal voor de vroege vogels een aantal ‘Early Bird’ events. De data vind je hieronder en in de app, de inschrijving is vanaf nu geopend!

We weten dat veel van onze leden graag vroeg op staan en voordat hun werkdag begint al een rondje willen golfen. Als dat ook nog kan op een mooie baan, met een mooi ontbijt en in goed zakelijk gezelschap, dan kan de dag eigenlijk al niet meer stuk. Is dat bij jou ook het geval? 

Meld je dan snel aan voor één van onze events. Bij voldoende belangstelling, gaan we zeker kijken of we nog meer van zulke events kunnen organiseren.

Z.Kracht Early Bird events

De ‘Z.Kracht Early Bird events’ zijn tot stand gekomen in samenwerking met Joost Verheijen, oprichter en eigenaar van Z.Kracht. Z-Kracht realiseert slimme, snelle en schaalbare werkprocessen die bedrijven en organisatie helpen te digitaliseren.

Joost is al jarenlang member van Company Golf Club en bezocht graag eerdere ‘Early Bird events’.

“Ik houd ervan om in de ochtend te golfen. Eerdere ‘Early Bird’ dagen waren altijd leuk en gezellig en dat gevoel blijft je de hele dag bij.” Joost wil graag zelf ondernemende golfers bij elkaar brengen en benaderde Company Golf Club voor het organiseren van de Early Bird ochtenden.

“Het Business Partnership van Company Golf Club brengt me veel in termen van zichtbaarheid, interactie en het zelf meespelen met events. Dus het was voor mij een logische keuze om dit te combineren met de organisatie van de events en daar tevens de naam van mijn bedrijf aan te koppelen.”

Inschrijving nu geopend

Wil jij meespelen in één van de Z.Kracht Early Bird events? Meld je dan nu áán via de ap of via deze website. ‘

 

The Early Bird gets the Worm’, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent!