Zakelijk Golf in Nederland

Ga zakelijk golfen bij de grootste virtuele golfbusinessclub van Nederland.

Laat jouw bedrijf en business groeien op de golfbaan.

Zakelijk golfen is misschien wel de beste manier om te werken aan je netwerk en aan je bedrijf. Sinds de opkomst in de jaren 90 van de vorige eeuw is de groei nooit echt gestopt. Zelfs in de Corona-periode groeide zakelijk golfen, omdat de golfbaan als één van de weinige netwerklocaties grotendeels open is gebleven. Businessclubs van golfbanen groeien nog steeds. En zakelijk golfen is een blijvertje gebleken. Maar wat maakt zakelijk golfen nu zo aantrekkelijk?

Wat is zakelijk golf?

De begripsdefinitie van zakelijk golf luidt als volgt: ‘Golf als middel om groepen en individuen bij elkaar te breng en met elkaar te verbinden voor meer dan alleen een evenement. Langdurige zakelijke relaties zijn nadrukkelijk een doel van zakelijk golfen.’

Golf verbindt

Golf is geen doel, maar een middel dat mensen bijeenbrengt. Regelmatig voelen golfers, beslissers en andere groepen personen zich met elkander verbonden en verenigd voor de duur van een evenement. Toch blijkt het lastig om contact met elkaar te onderhouden. Dit doet zich uiteraard niet alleen voor bij golf, maar ook bij diverse andere sporten en netwerkgelegenheden. Herken je dit?

Golfen uit naam van je bedrijf is juist duurzaam gericht op jouw groeiambitie. Zoals op het gebied van relatiebeheer. 

Waarom zou jij zakelijk gaan golfen?

Golf is een unieke sport. Het is ontzettend divers. Iedere baan heeft een andere dynamiek, uitdagingen en speelervaringen. Bovendien speelt iedereen hetzelfde spel anders. Mensen voelen zich verbonden door een sport. Immers, men deelt dezelfde passie. Zakelijk golf speelt hierop in. Golf als middel om groepen en individuen te verbinden.

Golf is voor iedereen weggelegd. Er worden voor iedere leeftijd diverse soorten programma’s aangeboden door heel Nederland, om de sport zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor iedere doelgroep. Bovendien kun je golf tot op hoge leeftijd beoefenen.

Netwerken is niet voor iedereen weggelegd. Door met elkaar te golfen, waarbij de vaardigheden nadrukkelijk ondergeschikt zijn aan het luisteren naar de partner, en na afloop iets te eten of te drinken, ontstaat er een sfeer waarin op een natuurlijke manier zakelijk relaties ontstaan.

Fiscaal aftrekbaar golfen

Een golflidmaatschap kan bijdragen aan een goede bedrijfsvoering. Onder bepaalde voorwaarden mag je daarom de kosten voor een lidmaatschap van een golfbusinessclub aanmerken als zakelijke uitgaven. De kosten maak je namelijk met het oog op zakelijke belangen van de onderneming. Als gevolg hiervan kun je je lidmaatschap in beginsel op de winst in mindering brengen. De fiscale aftrekbaarheid geldt voor zelfstandig ondernemers en werknemers van een organisatie.

Inschrijven voor de grootste golf businessclub van Nederland

Company Golf Club deelt haar passie voor groei door golf met haar leden. Samen werken we aan een divers netwerk vol met potentie voor iedereen. Meer informatie vind je op de Kennismaken pagina van deze website.