Club Ambassador

Samenwerken aan het grootste golfnetwerk

Club Ambassador

Welke vriend, collega of zakenrelatie zou wat jou betreft op zijn minst moeten overwegen om net als jij onderdeel uit te maken van het grootste zakelijke golfnetwerk van Nederland?

Wie is er volgens jou klaar voor om zichzelf meer tijd op de golfbaan te gunnen? Wie heeft zin om te groeien door golfen? En wie ken je die graag nieuwe mensen leert kennen en de kans op zakelijk succes wil vergroten?

 

Neem nu deel aan ons ‘Club Ambassador’ programma en laat jouw relaties ook groeien door golf!

Wat is Club Ambassador?

Het is voor jou als lid interessant als het Company Golf Club netwerk groeit. Dan kunnen we elkaar nog beter helpen, versterken én ontstaan er nog meer mogelijkheden om jezelf en je business te laten groeien. Jij kent ongetwijfeld mensen die volgens jou kunnen profiteren van een membership Company Golf Club. Wij willen hen graag leren kennen!

Bied jouw relaties de mogelijkheid al het moois van Company Golf Club te ervaren. Dat gun je hen toch?!

Als je relatie besluit zich bij ons aan te sluiten, dan willen we jou daar natuurlijk ook van laten meegenieten. Zo ontvang je direct een aantrekkelijke korting op onze golftrip naar Frankrijk speciaal voor ‘Club Ambassadors’. Naarmate je meer leden aanbrengt, loopt die korting zelfs verder op. Daarnaast ontvangt jouw relatie bij aanmelding als member een gratis Welkomspakket!

Jouw korting van 125 euro per lid kan oplopen tot een gratis deelname aan die mooie golftrip naar Frankrijk! Win-Win-Win. Het mes snijdt aan 3 kanten.

Jouw voordeel?

1) Je hebt zelf een mooi golfweekend in het vooruitzicht.

2) Je biedt je relatie(s) toegang tot het grootste zakelijke golfnetwerk van Nederland en heerlijke golfdagen.

3) Je helpt ons én alle andere members met het uitbreiden van ons zakelijke netwerk.

Ken je mensen waarvoor een lidmaatschap toegevoegde waarde heeft? En wil je ons helpen om met hen in contact te komen? Vul dan hieronder jouw gegevens in en die van het potentiële lid. Wij nemen dan contact met hem of haar op en stellen je natuurlijk op de hoogte van het verloop.

Alvast hartelijk dank voor je hulp!

Ja! Ik ken wel iemand die (zakelijk) golft.

Registratie | Ambassador
Bezig met versturen

Wat tof dat jij en alle Club Ambassadors zich inzetten om hun relaties ook te laten profiteren van de vele voordelen van Company Golf Club. Je relatie zal je dankbaar zijn! En wij zijn dat sowieso ook. Dankjewel!

Hieronder vind je nog enkele veelgestelde vragen over ons Club Ambassador programma:

Nee. Er zijn slechts enkele events binnen één dag uitverkocht. En met de groei van Company Golf Club, groeit ook het aantal events.

We gaan 2 dagen naar Noord Frankrijk. Voor meer informatie over dit weekend kijk hier.

Daarvoor hebben we dit formulier ontwikkeld. Vul dit vandaag nog in en we kennen nieuwe members, en dus ook de korting, automatisch aan jou toe.

Ja, dat kan. Doe dat dan alsjeblieft per relatie apart, dan kunnen we de opvolging op de juiste manier verwerken.