Partnerclubs

Golfen met andere golfbusinessclubs door heel Nederland.

Meespelen met één van de 14 aangesloten partnerclubs?

Nieuwe banen spelen én nieuwe mensen ontmoeten. Op verschillende dagen in de week. Zowel 9 als 18 holes. Dat kan bij onze 14 aangesloten businessclub partnerbanen.

 KVK: 57323

Hoe kan ik meespelen met de aangesloten Businessclubs?

 

Met een Company Golf Club ‘Connect membership’ ontvang je automatisch uitnodigingen voor de events van de 14 aangesloten Businessclubs. Zij bepalen welke events zij hiervoor open stellen, hoeveel plekken er beschikbaar zijn voor Company Golf Club members en wat de kosten zijn per deelname.

Aanmelden voor deze events gaat gemakkelijk en snel via de Company Golf Club app. Je ontvangt van ons ook een factuur. Wij zorgen ervoor dat de Businessclub waar je mee wilt spelen jouw gegevens ontvangt en jou voorziet van alle relevante informatie.

Hoe kan ik mijn Businessclub nog aanmelden?

Ja, we staan open voor aanmeldingen van nieuwe Businessclubs. We willen onze members zoveel mogelijk keuze bieden in waar, wanneer en met wie zij zakelijk willen golfen. Dus onze ambitie is om een landelijk dekkend netwerk van Businessclubs te ontsluiten voor onze members, met keuze uit tal van golf- en netwerkevents om aan deel te nemen. Neem contact op.

Businessclub De Hoge Dijk

De Businessclub van De Hoge Dijk biedt aan ondernemers uit Amsterdam en omgeving de mogelijkheid hun netwerk te verbreden en intensiveren. In een ontspannen omgeving net buiten de stad kunnen banden met klanten aangehaald worden, en kunnen relaties een nieuwe dimensie krijgen.
De Businessclub organiseert tevens competities voor haar leden, zodat men ook elkaar leert kennen.

Noord-Holland

Businessclub De Kromme Rijn

In het natuurgebied de Brakel ligt aan de Kromme Rijn een prachtige golfbaan met 9 attractieve holes par 35. De baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. tussen Bunnik en Zeist. De hoogteverschillen, waterpartijen en de uitgebreide beplanting maken van deze baan een uitdaging voor golfers van elk niveau.

Het gezellige clubhuis straalt het karakter van de golfvereniging uit. De golfbaan beschikt over een volwaardige accommodatie met een driving range met 17 afslagplekken, waarvan 8 stuks overdekt, heeft een lengte van 200 meter en is verlicht zodat u ook ‘s avonds bij ons terecht kunt. Daarnaast beschikken wij over drie oefengreens (waarvan één verlicht) en een oefenbunker.

Utrecht

Businessclub De Compagnie

De Compagnie heeft een hechte band met het regionale bedrijfsleven. Bij Golfclub de Compagnie zijn ca. 80 bedrijfsleden actief. Op de golfbaan en in het clubhuis kun je op een aangename manier zakelijke contacten onderhouden.

Groningen

Businessclub Prise d'Eau Golf

De Businessclub van Prise d’Eau is een gewaardeerde, gevarieerde en betrokken netwerkclub in de Tilburgse regio.

De boeiende businessclub telt ruim 90 bedrijven. Het netwerk bestaat uit beslissers, directeuren en eigenaren. Het is een leuke club van actieve ondernemers die zakelijk verbinden, golf en plezier belangrijk vinden.

Businessclub Prise d’Eau biedt de mogelijkheid om middels onze mooie sport je netwerk uit te breiden en te onderhouden.

Wij organiseren onder andere twaalf keer per jaar op een donderdag een wedstrijd voor onze leden; totaal aangekleed met lunch en diner, mooie baancatering en een borrel zodat de activiteiten garant staan voor kwalitatieve contactmomenten met andere ondernemers. 

Noord-Brabant

Wouwse Business Club

De Wouwse Business Club (WBC) is een netwerkclub van ondernemers in de regio West- Brabant. De WBC combineert het zakelijke netwerken met de ontspanning van golfen.

Golfclub Wouwse Plantage ligt in een bosrijk natuur- en stiltegebied tussen Bergen op Zoom en Roosendaal, omringd door bossen, heidevelden en landerijen van landgoed Wouwse Plantage. Een karakteristiek en gevarieerd Brabants landschap met glooiende bosholes en een zandverstuiving enerzijds en een parklandschap met beek en waterpartijen anderzijds.

Golf Wouwse Plantage beschikt over diverse professionele oefenfaciliteiten om het golfspel te bevorderen of goed voorbereid aan uw ronde te beginnen. Een oefengreen, zes uitdagende oefenholes en een driving range.

Een gezellig clubhuis en restaurant met rondom een ruim terras geven uitzicht over de golfbaan. 

Noord-Brabant

Businessclub Geijsteren

Golf & Countryclub Geijsteren is gelegen op het Landgoed Geijsteren in Limburg. De club werd in 1974 opgericht en is daarmee een van de oudste van de golfclubs die na de oorlog nieuw werden aangelegd. De baan van G&CC Geijsteren heeft 18 holes, waarvan dertien holes zich in een bosgebied bevinden.

Limburg

Businessclub Westwoud

De Westfriese Golfclub heeft een prachtige 18-holes golfbaan; een par 71 championship baan met een lengte van ruim 5900 meter.

18 holes

De oorspronkelijke 9 holes zijn aangelegd in 1985 door Gerard Jol en in 2005 uitgebreid naar 18 holes. De “nieuwe negen” liggen in het weidse en waterrijke West-Friese landschap met prachtige greens en goeie bunkerpartijen.

Wij hebben een 4-tal 9-holes netwerkwedstrijden, die starten vanaf 17:00 uur, koffie met iets lekkers bij ontvangst, een bittergarnituur na de 9 hole wedstrijd en een dagschotel tijdens de prijsuitreiking.

Noord-Holland

Businessclub De Batouwe

Op De Batouwe kunt u altijd rekenen op een gastvrije ontvangst in een representatief clubgebouw met uitgebreide horecavoorzieningen. Businessclub De Batouwe inspireert en organiseert het hele jaar door speciale business golfdagen, alwaar u kunt netwerken en tegelijkertijd uw sportieve interesse kunt delen. Het is ontspannen zaken doen bij Businessclub De Batouwe. Wij heten u van harte welkom!

 

Gelderland

Businessclub Holthuizen

De sponsoren, bedrijfsleden en businessclubleden vormen een gewaardeerde groep binnen Golfclub Holthuizen. Bedrijfsleden en businessclubleden kennen hun eigen bedrijvencompetitie, waarbij zij (met hun meespelende gasten) meedingen naar de bedrijvenbokaal.

Elke wedstrijd in de bedrijvencompetitie wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, waarbij naast het memoreren van de sportieve prestaties, voldoende ruimte is voor het informeel netwerken. Eenmaal per seizoen worden ook de sponsoren uitgenodigd om deel te nemen aan een wedstrijd en maaltijd.

Groningen

Businessclub Midden Brabant

Deze schitterende 18-holes parkbaan, in de bossen van het meer dan 100 jaar oude “Landgoed de Utrecht” in het Brabantse land is een ontwerp van Alan Rijks. Ver weg van al het verkeerslawaai en het drukke stadsleven ligt deze baan, met oefenfaciliteiten, erbij alsof ze er al tientallen jaren ligt.

Met de aanleg is gestart medio 2000, en de baan is geheel in het al bestaande bosrijke coulissenlandschap ingepast.

 

Noord-Brabant

Joris Golf

Ontmoet gelijkgestemde ondernemers

Vind jij het prettig om in grote gezelschappen met personen die niet beslissingsbevoegd zijn met visitekaartjes te strooien, dan is Joris niets voor jou. Bij Joris zijn DGA’s/ beslissingsbevoegden ondernemers aangesloten die begrijpen dat delen met elkaar voor meerwaarde zorgt. Dit alles in een kleinschalige, exclusieve en informele setting. Heb jij wat toe te voegen aan ons gezelschap?

Exclusieve service en luxe diners
 
Golf en dineren in een kleinschalige ambiance zijn goede voorwaarden voor het delen van kennis, ervaring en het maken van waardevolle zakelijke connecties. Bij Joris weet je wat je kunt verwachten: niets minder dan de beste service in combinatie met de mooiste golfbanen, goed eten, mooie wijnen en een waardevol netwerk.

Zakelijk Bentwoud

Zakelijk Bentwoud is de meest veelzijdige business club van Zuid-Holland.

Al 130 golfende ondernemers gingen je voor. Zij ontmoeten andere ondernemers, doen zaken met klanten en relaties en genieten van alles wat met golf te maken heeft.

Ontmoet 130 golfende ondernemers

Golfbaan Bentwoud ligt centraal aan de A12, midden in ‘t Groene Hart en is daardoor perfect bereikbaar voor al je zakenrelaties. Alle faciliteiten zijn in topvorm om zaken te doen en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. 

Zuid Holland

Best Golf Business Club

Het netwerk van Best Golf Business Club bestaat uit bevlogen mensen die de liefde voor golf en ondernemen combineren! Met meer dan 70 aangesloten bedrijven en een nog veel groter netwerk daaromheen is Best Golf Business club een waardevolle tool om ook uw reikwijdte te vergroten!
 
 

Noord-Brabant

The Links Valley

The Links Valley is de eerste reversible golfbaan van Europa.
Waanzinnige hoogteverschillen, pure zandgrond, ruig heidelandschap en 18 unieke, uitdagende holes in het hart van de Veluwe:

welkom op The Links Valley, de eerste omkeerbare 9-holes golfbaan van Nederland! Zien is geloven, spelen is beleven, het hele jaar door. Tot snel!

 

Gelderland