Joris Golf Business Events

Voor de golfende DGA

Ooit heb jij de stoute schoenen aangetrokken en de stap gezet om te gaan ondernemen. “Het is eenzaam aan de top” is een veel gehoorde uitspraak in de topsport. Dit geldt soms ook voor jou als ondernemer. Je staat aan de top van jouw bedrijf en er zijn weinig mensen in jouw omgeving die echt begrijpen wat en waarom jij bepaalde dingen doet. Veel ondernemers hebben op z’n tijd behoefte aan een klankbord, een gelijkwaardige sparringpartner waarmee je successen en uitdagingen kunt bespreken. Bij Joris Golf tref je deze personen in een exclusieve, informele en ontspannen setting.

  • Golfen op de mooiste banen
  • Ontspannen en fiscaal verantwoord genieten
  • Alles op high end niveau

Een dag golfen met Joris ‘dwingt’ je even weg te zijn uit de hectiek van de dag. Het geeft je ontspanning, plezier en het is nog nuttig ook (Fiscaal en persoonlijk te verantwoorden naar de achterban).

De kosten voor een membership van Joris Golf bedragen 1.897 euro (excl.BTW) per jaar. Per event betaal je een all-in tarief van 387 euro (excl. BTW) per persoon. Daarin zijn de greenfee voor de exclusieve banen die we spelen inbegrepen, net zoals de lunch, het diner, een snack in de baan en de drankjes gedurende de dag. Tussen maart en oktober organiseert Joris Golf maar liefst zo’n 70 Business Events op de top 15 banen van Nederland. 

Verder:

  • Als je buiten de reguliere Business Events een keer op een mooie baan wilt golfen met relaties, dan bel je Joris en dan regelt hij dat voor je;
  • Je mag ook relaties uitnodigen voor de Joris Golf Business Events om zodoende aan jouw relatiemanagement te werken;
  • Binnen jouw bedrijf mogen meerdere personen gebruik maken van dit lidmaatschap, mits DGA, directie en/of C-level.

Joris Golf Business Events en Company Golf Club werken sinds 2024 intensief samen. Lees er meer over in dit artikel op onze website

Stuur me meer informatie

Contact
Bezig met versturen