NGF Competitie 2024

NGF Competitie 2024, Wie speelt er mee?

Vorig jaar heeft een 9-tal leden van Company Golf Club deelgenomen aan de NGF-voorjaarscompetitie waarbij een tweede plaats in de 5e klasse werd behaald. Dit succes, maar met name ook de gezelligheid op de speeldagen heeft ertoe geleid dat we in 2024 weer willen inschrijven.

Van het huidige team zijn er 6 spelers die ook komend jaar weer de competitie aan willen gaan tegen andere clubs. Dit betekent dat er naast Joost, Emiel, Cor en Remco, Martijn en Peter nog plaatsen vrij zijn.

Én dames; laat de oproep voor heren jullie niet weerhouden om je ook aan te melden, wellicht zijn er genoeg dames die mee willen doen en kunnen we naast het Herenteam ook met een Damesteam starten.

Hoe werkt een speeldag van de competitie:

Er wordt op zondagen gespeeld (7 april tot en met 5 mei) waarbij iedere speeldag 18 holes worden gespeeld. Van de 5 zondagen speel je er zelf feitelijk vier en ben je als team op één dag het ontvangende team en speel je zelf niet. Je wordt die dag geacht het spel van de andere teams in goede banen te leiden en te zorgen voor een hapje en een drankje.

Spelvorm

Spelvorm is matchplay zonder hcp-verrekening, zowel in teamvorm (9 holes) als individueel (9 holes).

Aanmelden?

Heb je ambitie om ook mee te spelen laat dit ons dan voor vrijdag 13 oktober weten via ferry@companygolfclub.com Bij meerdere aantallen geïnteresseerden kunnen we mogelijk zelfs een 2e team formeren.