Business Golf Break 2019, een geweldige netwerk ervaring

Waardevolle dagen in de Portugese zon.

Waarom meer tijd met elkaar zorgt voor méér verbinding.

Je zult er vast een mening over hebben én dat had ik ook voorafgaand aan onze trip naar Portugal. Ondernemers die onder het mom van een weekend golfen, “zakelijk” op pad gaan.

Ik organiseer al een behoorlijk aantal jaren golfevenementen voor ondernemers waarbij ik merk dat de golfsport een ontzettend mooie verbinder is.

Toen golfprofessional Bryan Seton me vroeg of het een goed idee was om een keer een buitenlandse trip te maken was ik echter sceptisch. Hebben “mijn” leden tijd, hebben ze er de investering voor over en wat levert het naast plezier extra op als je deelneemt?

Het leveren van meerwaarde is één van de belangrijkste onderdelen van het succes van The Company Golf Club en dit wilde ik tijdens een weekendje “vakantie vieren” niet op het spel

Ik heb mezelf laten verrassen de afgelopen dagen. Ja, ik heb gegolfd, gezwommen, heerlijk gegeten en gedronken maar het allerbelangrijkste:

Ik heb mensen die ik al geruime tijd ken nóg beter leren kennen. En dat is zo gaaf en waardevol.

En het mooie is dat hebben de deelnemers aan deze Business Golf Break ook ervaren. Letterlijk samen zijn, praten over thuis, het ondernemerschap, je achtergrond, je angsten, valkuilen, successen en uitdagingen. Je gedachten samen delen en geïnteresseerd naar elkaar luisteren. Wat een mooie gesprekken hebben we gehad.

En weet je wat zo bijzonder is? Doordat je deze gesprekken hebt, ga je elkaar nog meer waarderen en bouw je verder aan relaties waar je de rest van je leven op kunt vertrouwen. Ik ben ervan overtuigd dat de deelnemers voor elkaar klaarstaan en niet alleen elkaars ambassadeur zijn maar vanuit vriendschap elkaar de komende jaren weten te vinden.

Volgend jaar gaan we een soortgelijke trip organiseren en zullen we op basis van de ervaringen van dit weekend, vasthouden aan een klein gezelschap. De kracht van kwetsbaarheid komt het beste tot zijn recht in groepen die niet al te groot zijn en een veilige ruimte bieden om de verdieping met elkaar te vinden.

Deelnemers, nogmaals hartelijk dank voor een onvergetelijke trip!

Até o próximo ano!