Events

Ontmoet andere ondernemers op de mooiste en leukste golfbanen van Nederland.

Benieuwd voor welke events jij je kunt inschrijven?

Wees er snel bij. Voor elk event geldt dat het een aantal plaatsen beperkt is. En vol = vol. 

Club Ambassador Frankrijk 2024

20 september, 2024

De Kennemer (2nd edition)

23 september, 2024

Haviksoord

26 september, 2024

Bedrijven competitie Golfbaan Kromme Rijn

14 oktober, 2024

Business Golf Dag GC Geijsteren

16 oktober, 2024


Kies uit meer dan 50 golfevents per jaar

Per jaar plannen we ruim 50 golfevents. Een deel hiervan vind je op onze website. Alle events publiceren we in onze community app. Het gebruik van deze app is exclusief voorbehouden aan members van Company Golf Club.

Verschillende soorten events

We onderscheiden verschillende soorten events. Dat maakt het voor jou makkelijker om onderscheid te maken. En om een keus te maken welk soort event het beste bij jou past op een bepaalde dag of periode. Dit zijn de events waaruit je kunt kiezen:

Je speelt op de leukste en gezelligste golfbanen in verschillende regio’s in heel Nederland. En je kunt ook nog kiezen of je liever 9 of 18 holes speelt. Handig, efficiënt en erg gezellig!

Afslaan bij een opkomende zon. Je warmen aan de eerste zonnestralen, terwijl er niemand voor je op de baan loopt. Tijdens onze Early Birds events loop jij straks te genieten in de vroege uurtjes, inclusief heerlijk ontbijtje.

Heb je altijd al eens willen meespelen met een Businessclub bij jou in de buurt? Of juist ergens anders? Het kan allemaal tijdens onze Partnerclub Events. Onze Partner Businessclubs ontvangen je graag!

Altijd al (nog) eens op De Kennemer willen spelen? Of De Pan? De Eindhovensche misschien? Ook minder bekende parels, we spelen ze tijdens onze Special Events. Snel aanmelden is een must, ze zijn populair!

Wil jij je netwerk in de bouwbranche vergroten? Netwerken met alleen maar vrouwen? Of meer leren over Bitcoin en crypto? Onze Plus Events richten zich op bepaalde doelgroepen. Bij voldoende animo organiseren we hier aparte events voor en een afgesloten groep in onze community app.

Proef van ons Snackmodel

Hoewel je op alle events van harte welkom bent gaan we er niet vanuit dat je ook overal bij kunt zijn. Daarom ontwikkelden we 10 jaar geleden al ons snackmodel. Hierdoor betaal je alleen voor waar je echt gebruik van maakt. 

We houden de deelname kosten voor events zo betaalbaar mogelijk waardoor het leuk is (en blijft) om deel te nemen. Afhankelijk van de locatie en het type event bedragen de kosten tussen de 99 en 137 euro. 

Onze special events, op de mooiste banen van Nederland, kennen een hoger tarief. De kosten daarvan lees je op de eventpagina’s. 

Een keer komen proeven?

Ben je nog geen member? Grijp dan de kans om een keer vrijblijvend te komen proeven! Je kunt je aanmelden voor onze events via het formulier dat je onder elk event vindt op deze website. Besluit je je na het event aan te melden als member? Dan krijg je de opslag (50 euro) die we voor niet-members berekenen direct van ons terug!