Business Golf Break 2024

Baanbrekend netwerken, grensverleggend golfen.

Business Golf Break (VOLGEBOEKT)

8- 11 maart 2024

Zet je schrap voor een ongekende zakelijke belevenis in het hart van het betoverende Andalusië! Als drijvende kracht achter deze exclusieve golfreis, nodigt Company Golf Club jou persoonlijk uit voor vier dagen gevuld met luxe, ontspanning en natuurlijk, de meest sensationele golfervaringen.

Word wakker in het vijfsterrenhotel So/Sotogrande (20 minuten van Gibraltar) met adembenemende uitzichten op de Spaanse zonovergoten heuvels, gereed voor een dag vol onvergetelijke momenten.

Verover de fairways van drie ongeëvenaarde golfbanen in de regio:, Club de Golf de La Zagaleta, La Hacienda Alcaidesa en ‘The Old Course’ van San Roque – uitdagingen die niet alleen je golfvaardigheden aanscherpen, maar je golfhart in vuur en vlam zetten.

Laten we de avonden niet vergeten, even bijzonder als de dagen zelf. Laat je verwennen met de verfijnde gastronomie die Andalusië te bieden heeft. Proef de lokale smaken en hef het glas met gelijkgestemde professionals, want deze reis is meer dan golf – het is een unieke kans om te netwerken en waardevolle connecties te smeden in een ontspannen en informele setting.

Dus waarom zou je aarzelen? Grijp deze unieke kans om je bij ons aan te sluiten voor vier dagen vol harmonie tussen werk en ontspanning. Grijp je clubs, laat alle zorgen varen en bereid je voor op een zakelijke golfreis die je nog lang zult koesteren.

Ontdek, geniet en creëer blijvende banden – dit is niet zomaar een reis, dit is dé trip die plezier en business perfect combineert. De Company Golf Club Golf Business Break 2024

Vanwege de exclusiviteit bieden we slechts een kleine groep succesvolle ondernemers de kans om deel te nemen aan deze adembenemende editie. Mis dit niet!

Data: Vrijdag 8 tot en met Maandag 11 maart 2024

Of plan je video call voor een persoonlijke toelichting