theorie examen halen nu heel makkelijk

Eenvoudig en relaxed je NGF theorie examen halen.

 

NGF golf theorie examen halen?

Vanuit je luie stoel, op je iPad, telefoon, laptop of pc.

Golf is een sport waarbij je je eigen scheidsrechter bent. Goede kennis van de belangrijkste golfregels is handig, maar als je begint is het vooral belangrijk dat je denkt aan veiligheid en aan regels die ervoor zorgen dat je op een fijne manier de baan in kunt.

Het (online) golfregelexamen

Het golfregelexamen is een belangrijke stap richting het halen van ‘Handicap 54’ (vroeger GVB).
Het golfregel examen doe je vóór of na het behalen van Golfbaanpermissie.

Tip voor je golftheorie examen!

 

Maak je niet al te veel zorgen over het examen, want je kunt bij ons eenvoudig en zonder kosten herkansen. Het examen behandelt vooral veel voorkomende situaties in de baan. Eenmaal gehaald is het golfregelexamen onbeperkt geldig (ook als je besluit na een golfpauze van jaren weer te beginnen).

 

Geen examenstress.

Regels en etiquette kon je al langer makkelijk online leren en oefenen. Company Golf Club biedt de mogelijkheid je NGF Golfregelexamen ook online te doen. Gewoon vanaf je bank of aan je keukentafel.

Zonder zorgen golf theorie examen doen.

 

Ben je klaar om examen te doen? Bestel dan het NGF Golfregelexamen in onze webshop.
Kosten bedragen slechts 27,50 p.p

Je ontvangt na aankoop een een e-mail om een afspraak in te plannen wanneer je examen wilt doen. Dit kan op alle dagen van de week van 08:00 uur ‘s ochtends tot 21:00 uur ‘s avonds, zodat je altijd een tijd vindt die je past.

 

100% slagings garantie.

In maximaal een half uur ben je klaar. Haal je het de eerste keer niet? Geen probleem. Dan plannen we gewoon weer een nieuwe afspraak in, net zo lang tot je het wel haalt.

 

Daarna lekker de golfbaan op.

Je ontvangt na het behalen van je golf theorie-examen een door ons getekend certificaat dat je kunt tonen aan je golfprofessional of de golfschool waar je les hebt.

We zijn aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie. Dit certificaat kun je op alle banen en golfscholen in Europa gebruiken. Je hoeft dan alleen nog je baanpermissie te halen, (ls je die nog niet hebt) and up you go!

 

Meer kans op slagen?

Download hier de meest gemaakte regelfouten.
Slechts op twee A4-tjes.

Downloaden golfregels examen
Bezig met versturen