Homepage versie 2

Breid jij je netwerk uit op de mooiste én leukste golfbanen van Nederland?

Herken jij je zelf hier in?


Je bent een golfende beslisser.

Op zoek naar kennis, een klankbord, ontspanning, gezondheid, gezelligheid, sportiviteit én business. 

Die golf gebruikt als een manier om je netwerk uit te breiden.

En dat graag doet op de mooiste en leukste banen van Nederland.

Op dagen en tijden die passen in jouw schema en werk-privé balans. 

JA? Dan ben jij degene die we zoeken om ons netwerk mee uit te breiden en te versterken! Lees snel verder…

Dit kunnen we jou bieden:

Grootste zakelijke golfnetwerk

Eigen app voor gemakkelijk aanmelden en netwerken

Interesse?

Breid jij jouw netwerk straks uit op de mooiste en leukste golfbanen van Nederland (en daarbuiten)?


Stuur me een uitnodiging per mail

Ambassadeurs

Laat mensen net als jij vertellen wat ze van ons vinden:

Als je kijkt naar het zakelijke aspect dan ben ik – als CFO in loondienst – niet direct op zoek naar afzetkanalen, de kans dat wij een afnemer tegenkomen bij Company Golf Club is niet zo groot. Ik hecht echter veel waarde aan een kwalitatief groot zakelijk netwerk. Peute Group heeft vele leveranciers die we hard nodig hebben om ons businessmodel te kunnen runnen, hierbij zijn leden van Company Golf Club wel degelijk van waarde voor me. Sterker nog, inmiddels hebben we meerdere overeenkomsten gesloten met leden van Company Golf Club

Bekijk de video

Heb je interesse?

Zoek je een nieuwe accountant? Een collega ondernemer om mee te sparren in dezelfde branche als jij? Of juist in een andere? Of ben je op zoek naar leads voor je bedrijf? De kans op succes is het grootst bij het grootste zakelijke golfnetwerk van Nederland. Bij Company Golf Club dus. 

Graag nodigen we je uit om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen. We zijn er zeker van dat we ook voor jouw wensen en behoeften een passende oplossing kunnen bieden. Dus we gaan je zeker vragen om een membership te overwegen, dat je dat alvast weet.

Je ontvangt een mail met alle informatie en mogelijkheid tot direct aanmelden bij het grootste zakelijke golfnetwerk van Nederland.

Aankomende evenementen

Par 3 Night-Challenge

21 maart, 2024

Business Golf Break ’24

8 maart, 2024

Koning Winter ’24

29 februari, 2024

Ben je benieuwd waarom onze leden zo enthousiast zijn?

Wat ben jij bereid te investeren?

Zakelijk netwerken is een kwestie van relaties opbouwen. Van geven, voordat je kunt nemen. Wat ben jij bereid om te investeren? Kijk, voor de prijs van een membership hoef je het niet te laten, die is slechts 197 euro per jaar. Maar als je er vervolgens niets mee doet, is het alsnog te veel. Als je echter regelmatig aanwezig bent, je actief opstelt tijdens de golfdagen én in onze community, ja, dan zul je ook veel eerder resultaat zien. Wat dat resultaat voor jou ook inhoudt, want er zijn vele doelen die de members binnen ons netwerk realiseren met behulp van hun Company Golf Club membership.

Spelen op de mooiste en leukste banen van Nederland

Kies waar én wanneer

Speel je liever in de regio? Of kies je graag de topbanen van Nederland uit. Liever 9 holes in de ochtend? Of 18 holes in de brandende zon? Het is helemaal aan jou. Wij schotelen jou al onze events voor, jij maakt een keuze die het beste bij jou past.


Vraag direct jouw persoonlijke uitnodiging aan. Jij bent een beslisser, dus als ons aanbod jou aanstaat, dan kun je je direct aanmelden en maak jij ook deel uit van het grootste en snelst groeiende zakelijke golfnetwerk van Nederland.