Golfen en netwerken | Golfbanen Rotterdam

[vc_row text_color=”#ffffff” type=”image” bg_position=”center” bg_position_horizontal=”center” enable_parallax=”false” parallax_speed=”0.3″ padding_top=”” padding_bottom=”” bg_image=”3160″][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][kleo_gap size=”20px”][vc_single_image image=”378″ img_size=”full” alignment=”center”][kleo_gap size=”3px”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

NETWERK EVENTS GOLFBANEN ROTTERDAM

Vanaf april 2014 worden in deze regio golf- en netwerkevents georganiseerd door Company Golf Club. De golfbanen waar deze events plaatsvinden liggen allemaal op toplocaties en vormen een uitstekend toneel om contacten te leggen of te onderhouden. Ongeacht op welke golfbaan we ook zijn, we zorgen altijd voor een gastvrije en ontspannen sfeer tijdens onze events.

[/vc_column_text][kleo_button title=”aankomende netwerkevents” href=”/netwerken/events/” style=”primary” position=”center” size=”lg” special=”yes” icon=”0″ uppercase=”yes”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][kleo_gap][vc_single_image image=”293″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row text_color=”#ffffff” type=”color” bg_color=”#0067b1″ padding_top=”” padding_bottom=”” el_class=”gradientbackground”][vc_column][vc_single_image image=”292″ img_size=”full” alignment=”center”][kleo_gap size=”30px”][vc_column_text]

VRIJ GOLFEN IN REGIO ROTTERDAM

[/vc_column_text][kleo_gap][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text text_color=”#ffffff”]

GOLFBAAN DE HOOGE ROTTERDAMSCHE


Dit is een 18 holes golfbaan gelegen in het noorden van Rotterdam. Het unieke karakter van de baan ligt in de heuvelrug van circa 25 meter hoog. Deze heuvel zorgt voor een bijna on-Nederlands landschap. Het eigen karakter wordt onderstreept door het clubhuis op het hoogste punt gelegen met rondom zicht op de skyline van Rotterdam, Delft en Den Haag.

[/vc_column_text][kleo_button title=”Starttijd reserveren” href=”https://companygolfclub.com/golfbanen/starttijden-reserveren/” target=”_blank” position=”center” size=”sm” special=”yes” icon=”0″ uppercase=”yes”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text text_color=”#ffffff”]

RHOON
GOLFCENTER


Uitgebreide beplanting, royale waterpartijen en brede fairways. Dat zijn de kenmerken van deze golfbaan waar je als lid van The Company Golf Club vrij kunt golfen en netwerken. De 18 holes bieden alle gelegenheid om te laten zien wat je in huis hebt!

[/vc_column_text][kleo_gap size=”13px”][kleo_button title=”Starttijd reserveren” href=”https://companygolfclub.com/golfbanen/starttijden-reserveren/” target=”_blank” position=”center” size=”sm” special=”yes” icon=”0″ uppercase=”yes”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text text_color=”#ffffff”]

GOLFBAAN
KRALINGEN


Gelegen aan het Kralingse bos in Rotterdam vind je de laagst gelegen golfbaan van Europa; Golfbaan Kralingen. Ook hier kun je als lid van The Company Golf Club vrij golfen in een fraai stuk natuur. De baan is compact waardoor je in minder dan 2 uur 9 holes kunt spelen, maar het is zeker niet de gemakkelijkste!

[/vc_column_text][kleo_button title=”Starttijd reserveren” href=”https://companygolfclub.com/golfbanen/starttijden-reserveren/” target=”_blank” position=”center” size=”sm” special=”yes” icon=”0″ uppercase=”yes”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][kleo_gap size=”30px”][kleo_gap size=”30px”][vc_row_inner css=”.vc_custom_1499419575915{padding-right: 40px !important;padding-left: 40px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text text_color=”#ffffff”]

GOLFBAAN
BENTWOUD


Gezellig, gastvrij, goed verzorgd en alles is fonkelnieuw. Dat is Golfbaan Bentwoud. Bentwoud heeft zelfs 36 holes en is het hele jaar door goed bespeelbaar. Vanwege het openbare karaker en de 3 verschillende lussen kan iedereen de passie voor de golfsport beleven.

[/vc_column_text][vc_column_text text_color=”#ffffff”][/vc_column_text][kleo_gap size=”15px”][kleo_button title=”STARTTIJD RESERVEREN” href=”https://companygolfclub.com/golfbanen/starttijden-reserveren/” target=”_blank” position=”center” size=”sm” special=”yes” icon=”0″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

GOLFCLUB
CAPELLE


Golfclub Capelle is een gezellige golfclub met een gastvrij karakter. Bij het reserveren worden ruime starttijden gehanteerd zodat je in alle rust kunt golfen. De golfbaan is aangelegd in een parkachtige omgeving en biedt een clubhuis met een gastvrije ambiance en een goed restaurant.

[/vc_column_text][kleo_button title=”STARTTIJD RESERVEREN” href=”www.thecompanygolfclub.com/golfbanen/starttijden-reserveren” target=”_blank” position=”center” size=”sm” special=”yes” icon=”0″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

GOLFBAAN
HITLAND


Golfbaan Hitland is een toegankelijke, openbare golfbaan met een fraaie ligging in Nieuwerkerk aan den IJssel. (gelegen in het polderlandschap tussen Gouda en Rotterdam.) De baan werd in 1995 geopend. De 18-holes golfbaan is aangelegd in het natuur- en recreatiegebied Hitland.

[/vc_column_text][kleo_gap size=”5px”][kleo_button title=”STARTTIJD RESERVEREN” href=”www.thecompanygolfclub.com/golfbanen/starttijden-reserveren” target=”_blank” position=”center” size=”sm” special=”yes” icon=”0″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][kleo_gap size=”30px”][kleo_gap size=”30px”][vc_single_image image=”199″ img_size=”full” alignment=”center”][kleo_gap size=”30px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Golfbaan Rotterdam

De gemeente Rotterdam kent officieel slechts twee golfbanen die op echt op Rotterdamse bodem liggen. De regio biedt natuurlijk veel meer. In een straal van 12 kilometer liggen maar liefst 10 golfbanen. Voor iedere golfer wat wils. Van een sterk heuvelachtige, volwaardige 18 holes baan tot korte par 3 banen waar ook beginnende golfers makkelijk kunnen spelen. Belangrijk is dat als je op zoek  gaat naar een geschikte golfbaan je weet waar je naar op zoek bent. Daarnaast is een golfbaan niet altijd te bespelen doordat er al andere activiteiten gepland staan. Zorg dat je vooraf je starttijd hebt vastgelegd om teleurstellingen te voorkomen.

 

Golfbaan Kralingen

Kralingen is de laagstgelegen golfbaan van Europa en één van de oudste golfbanen van Nederland. De 9 holes golfaccommodatie is al een aantal jaren één van onze partnerbanen. Op Kralingen wordt ieder jaar het Rotterdams Golf Open georganiseerd. Een event waar de beste amateurgolfers van Nederland zich kunnen inschrijven.
Kom je uit de regio Rotterdam en wil je golf spelen op golfbaan Kralingen? Check dan ook de events van The Company Golf Club op Kralingen.

Rhoon Golfcenter

Direct aan de Oude Maas is het 24 holes tellende golfcomplex van Rhoon gelegen. Met een uitdagende 6 holes par 3 baan en een vriendelijke 18 holes baan is Rhoon een prima uitvalsbasis voor een relaxed rondje golf. Ook als je nog geen Golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie hebt.

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche

Misschien wel de spectaculairste golfbaan van Nederland en host van het Rijnmond Open Golf. Al sinds de oprichting verbinden we door golf en brengen we via netwerkevenementen ondernemers en ondernemende golfers op deze golfbaan. Met uitdagende greens, een prachtig terras, prima horecafaciliteiten en een goede conditie van de baan is “De Rottebergen” zoals de golfbaan vroeger heette voor ons een fijne thuisbasis.

Golfpark Rotterdam

Er wordt al meer dan 15 jaar gewerkt om deze golfbaan te exploiteren maar tot nu toe kan er nog niet worden gegolfd. Het ontwerp dat golfarchitect Bruno Steensels maakte (ook o.a. ontwerp The International) ziet er geweldig uit en zal een mooie toevoeging zijn op golf in Rotterdam. Het terrein dat John Scholte in Overschie ontwikkelt deed in het verleden dienst als vuilstort maar zal na de ontwikkeling een prachtig natuurgebied moeten gaan opleveren.

Golfcenter Seve Rotterdam

Dé thuisbasis van Nederlands beste golfprofessional Joost Luiten en de golfbaan met het beste restaurant in weide omtrek. Zeker in de wintermaanden zijn we regelmatig met onze businessleden aan het oefenen aan hun golfspel tijdens onze Masterclasses die we organiseren in samenwerking met PGA Professional Bryan Seton.

Golfclub Broekpolder

Broekpolder staat niet bekend als meest “open” golfbaan. De baan in Vlaardingen is misschien wel de beste golfbaan in de regio Rotterdam maar kent een verenigingskarakter waarbij er een vastgelegde toelatingsprocedure geldt.  Broekpolder kent geen starttijden. Dat betekent niet dat je er geen dagkaart kunt kopen.


Golfbaan Bentwoud
De meest recent aangelegde golfbaan waar je met name vrij kunt golfen in Rotterdam is Bentwoud. Natuurlijk organiseren we op deze gastvrije golfbaan regelmatig golf events waar we ondernemers samenbrengen om te netwerken.

Golfclub Capelle

Als je zakelijk een golf abonnement afsluit van The Company Golf Club behoort (vrij) golfen op Capelle tot de mogelijkheden. De baan gelegen in Capelle a/d IJssel en is een zeer vriendelijk aangelegde golfbaan. In 2019 werd de receptie/caddiemaster ruimte geheel verniuwd. Voor meer informatie over onze memberships klik hier.

 

Golfbaan Hitland

Een rondje golfen op Hitland is zeer goed mogelijk met een dagkaart van Hitland. Hitland is gelegen in het recreatieschap waar meer ontspanning te vinden is. Met Hit Eten en Drinken biedt deze accommodatie ook veel gezelligheid na het spelen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row]